0

Jeg er på jakt etter en kurant familiebil det føles trygt og komfortabelt å cruise i over dovre.umiddelbart tenker jeg saab 9-5 gir mye bil, skinn, mo

spurt 2012-02-28 21:29:16 +0100

Jeg er på jakt etter en kurant familiebil det føles trygt og komfortabelt å cruise i over Dovre. Umiddelbart tenker jeg Saab 9-5 gir mye bil, skinn, motor og utstyr for pengene. Jeg har tenkt å prøve å holde meg under 80000,- og kjøpe kun delkasko for å tilpasse bilholdet min skrale studentøkonomi. Finner flere gode alternativer som er 8,9 år, altså ikke de verste ojleslukerne (?). Men de har gjerne passert 200000km.

Hvor lurt er det å kjøpe en slik bil? Når må kjede eller reim byttes? Hvilke andre uforutsette utgufter må jeg ta høyde for?

Er det mulig å sove om natta med en langkjørt Saab stående utenfor? Ville det vært mer økonomisk å gå over 100000,- Evt finne en japse? (grøss)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-04-18 08:42:30 +0100

9-5 er absolutt et godt alternativ, masse bil i forhold til det du må betale, gjerne se etter en som er godt vedlikeholdt og er tatt vare på. Hvis den har gått over 200\" så er det nok en bil som er påpasset med tanke på hyppige oljeskift grunnen koksing av oljekannaler og filter i bunnpanna. Derre er da ikke noe problem så lenge du er påpasselig med oljeskiftene og gjerne bruke tilsetningstoff før oljebytte som gjør at du får renset motoren grundig. Veivhusventilasjonen bør også oppgraderes, koster 300-400 kr for delene. 0.5 -1 timers arbeid. Ellers er det en kjempebra og god og sikker bil med masse potensiale hvis du vurderer effektøkning. Deleprisene er moderate i forhold til mange andre merker. Reg.reim slipper du å tenke på ettersom det er kjede på disse bilene. Generelt en knallbra bil.

Og en liten ting til. Mange er skeptiske til å handle saab i disse dager p.g.a. konkursen, men det ikke folk vet er at bilfabrikken og delefabrikken er 2 uavhengige fabrikker, så deler er å få tak i som før.

Lykke til med bilhandelen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar