0

Får feilkode om at luftmassmålern er defekt. har bytta den også bytta jeg noen vakumslanger som var hull i men for fortsatt feilkoden tilbake.kan d

spurt 2011-10-23 21:38:49 +0100

hei får feilkode om at luftmassmålern er defekt. har bytta den også bytta jeg noen vakumslanger som var hull i men for fortsatt feilkoden tilbake. kan du hjelpe meg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-06 23:46:14 +0100

\"\" hei får feilkode om at luftmassmålern er defekt. har bytta den også bytta jeg noen vakumslanger som var hull i men for fortsatt feilkoden tilbake. kan du hjelpe meg? \"\"

Hei. Hadde samme problemet. Var inne og fikk slettet kode, oppjustert \" toleransegrense \" og ditt og datt. Det merkelige var at kodelyset forsvant for en stund, litt avhengig av været... faktisk. Tilslutt kom vi til at det var ørlite som skulle til for at bare kontakten på giver hadde dårlig kontakt. Sprøyta på elektrospray, og nå har den holdt i et år, nesten. Koster vel ikke noe å prøve dette.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger