0

Jeg har en saab griffin, aut,200 hp, 99 mod. jeg var ute og kjørte her om dagen, var på senteret og handlet. da jeg skulle dra hjem igjen begynte det

spurt 2011-03-21 12:39:48 +0100

Hei! Jeg har en saab griffin, aut,200 hp, 99 mod. Jeg var ute og kjørte her om dagen, var på senteret og handlet. Da jeg skulle dra hjem igjen begynte det og riste i motoren, og den hadde mista mye kraft, ville ikke dra noe særlig pluss at det begynte og ryke voldsomt fra eksospotta. Stoppa på veien, ringte til en kompis og forklarte han hva som var problemet. Han trudde det kunne være turboen som hadde lukket seg. Så det ville ikke være noe problem og kjøre hjem, men ikke noe lengre. Så jeg prøvde på det, men da var nesten all kraft i motor borte, var så vit jeg fikk den opp en liten helling på veien. Når jeg kom hjem og fikk parkert bilen røyk det masse fra eksospotta. Prøvde og starte den i dag, men den ville ikke, hørtes ikke bra ut heller og det sto "sjekk motor" i displayet. Jeg har foresten hatt motorbytte på den for 6 mnd siden, håper ikke det er noe med det. Håper du kan svare meg på dette?

Mvh hilsen Lars

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-25 18:49:52 +0100

samsynligvis toppakning som er gåen,om turbo er gåen så skal den kunne kjøres men ikke mye futt i den

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar