0

Tidligere i våres gikk jeg til innkjøp av ny audi a4 1,8tfsi 2011 mod. skulle gjerne hatt den med 2,0tfsi motoren, men den ble desverre litt for dyr i

spurt 2011-12-01 01:36:11 +0200

Hei Benny.

Tidligere i våres gikk jeg til innkjøp av ny Audi A4 1,8TFSI 2011 mod. Skulle gjerne hatt den med 2,0TFSI motoren, men den ble desverre litt for dyr i innkjøp for min del.

Er veldig fornøyd med bilen, men må si at jeg savner litt mer "trøkk" i forbikjøringene. I den forbindelse ønsker jeg å sjekke mulighetene for chiptuning. Vet det finnes litt forskjellige alternativer på markedet, så mitt spørsmål er egentlig om du har noen anbefalinger?

Har sett litt på et kit fra BSR som øker effekten fra 160 - 215hk. Dette er så vidt jeg har forstått en software som omprogramerer styringsenheten i motoren. Er det mer problematisk å chiptune nyere biler, med tanke på at det stadig er mere elektronikk som benyttes i motor, kjørecomputer osv?

Takker på forhånd for svar!

Vennlig hilsen Jørgen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-01 12:30:10 +0200

BSR sin PPC fungerer utmerket. Gjør det samme som en chip, med unntak av at du selv gjør omprogrammeringen via diagnosekontakt og kan programmere tilbake til originalt igjen om ønskelig. Det er ikke noe problem ift. elektronikken generelt, dette har ikke innvirkning på det. Det er derimot en slags "tuningsperre" på nyere VW/Audi-motorer, så du må sjekke med BSR hvordan det er med akkurat din modell. Hvis det er tuningsperre må du inn til BSR for å få de til å gjøre jobben.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar