0

Hey hey benny!vet ikke om du har vært i tyrkia i det siste, men hvis du har, da har du garantert sett renault fluence z.e.. jeg så faktisk en her i be

spurt 2013-10-31 01:26:56 +0200

hey hey Benny!

Vet ikke om du har vært i tyrkia i det siste, men hvis du har, da har du garantert sett renault fluence z.e.. jeg så faktisk en her i bergen for 2-3 dager siden, trodde en liten stund at jeg var i tyrkia :) men fin bil er det, det jeg lurer på er hvorfor er den ikke populær her i norge? det er jo en fin bil, finere enn en leaf spør du meg!

Mr. T

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-11-06 11:31:37 +0200

Problemet er at Renault-importøren ikke tar den inn til Norge, og det har de nok ikke tenkt til heller. Den viktigeste grunnen er nok at dette er "feil" karrosseritype her i Norge, det er en sedan og de selger ikke så godt her i landet. Jeg mener også at fabrikken ikke vil selge de i Norge fordi de visstnok "ikke tåler kaldt klima". Dessuten er det en Renault og etter noen år med sviktende kvalitet først på 2000-tallet, skyr nordmenn merket.

Det finnes noen få som har kommet gjennom sideimportører, det er nok en av de du har sett.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar