0

Jeg kjørere en renault scenic 2002 modell. da jeg kjøpte bilen var jeg veldig fornøyd, men bilen har i det siste begynt å leve sitt eget liv. jeg hør

spurt 2012-07-23 13:08:53 +0200

Hei jeg kjørere en Renault Scenic 2002 modell. Da jeg kjøpte bilen var jeg veldig fornøyd, men bilen har i det siste begynt å leve sitt eget liv. jeg hører vannlyd når jeg bremser, det leker vann under bilen og bilen har nå begynt å stoppe under kjøring.. Jeg er ingen ekspert på biler i det hele tatt. Og itilegg så kommer det et kraftig dunk under kjøring, da lyser automat gir lys. vanskelig å forklare alt dette, når man har så lite peiling på biler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-07-24 00:27:49 +0200

Vannlekkasjen er høyst sannsynlig kondensvann fra AC'en jeg regner med du har, at den kvitter seg med overskuddsvann er helt normalt ved parkering. Nesten verre om den ikke hadde gjort det...

Automatkasse-oppførselen høres ikke bra ut, så det må du sjekker på verkstedet ditt eller et automatverksted helst, de har gjerne mer peil enn vanlige verksteder på dette.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar