0

Ser at prisen på porsche 944 har begynt å stige.på noen måneder så har prisen steget over 15.000 på finn.no.som en ung gutt med aksjetrader som hobby

spurt 2012-07-26 01:18:32 +0100

Hei Benny :)

Ser at prisen på Porsche 944 har begynt å stige. På noen måneder så har prisen steget over 15.000 på Finn.no. Som en ung gutt med aksjetrader som hobby og som forelsket seg i Porsche gjennom Need for Speed porche for 12 år siden så lurer jeg på følgende: Krever disse bilene ekstra mye kjærlighet? Hvilken deler burde jeg forvente å måtte bytte? Jeg bor i Finnmark, å Tempraturen her kan synke så lavt at du nesten må ta bilen med deg i senga på kvelden om det skal være mulig å få start på morgenen. Hva kan jeg forvente av en 944 når det kommer til minus grader? Jeg har allerede kvinnfolk å to hunder i senga. Så vi blir nok bortvist til garasjen begge to om den vill sove inne.

Takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 17:20:15 +0100

Hei,

jeg har hatt flere 924 og 944 de siste 10 årene, og holdet av de har vært relativt problemfritt. Disse krever vel egentlig mindre kjærlighet enn en vanlig bil, ihvertfall om en skal sammenligne ift en annen bil av lik årsmodell. Tror ikke du burde forvente å bytte noe mer enn hva en vanlig service angår, ikke noe spesielt som er gjenganger. Her er det mer hvordan ting har blitt brukt som tilsier standen de er i. Dette er knallbiler på alle områder, bare å løpe og kjøpe, du blir ikke misfornøyd! Starter og fungerer helt flott på vinter også, har kjørt 944 turboen min en vinter tidligere og har ikke vært noe som helst problem når batteriet er friskt og kjølevæsken og oljen er ny og riktig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger