0

Benny, kjøpte meg drømmebilen en porsche 996 turbo 2001 tiptronic, men nå etter en stund føles bilen veldig "floaty" den vingler formye i humper og u

spurt 2010-05-25 01:57:05 +0200

hei benny, kjøpte meg drømmebilen en porsche 996 turbo 2001 tiptronic, men nå etter en stund føles bilen veldig "floaty" den vingler formye i humper og ujevnheter i veien. Kan dette ha noe med demperne/fjørene å gjøre ? eller er bare disse bilene slik ? Dette er en US model, vet ikke om dette kan ha noe å si i forhold til euro spec.mvh stian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-26 14:21:53 +0200

Hallo Stian og grattis med skikkelig feit bil! Den er det mange som misunner deg! USA bilene har et litt snillere oppsett enn de Europeiske, men hvis bilen har blitt slik den siste tiden er det nok noe som er feil.

Lusrt og sjekke fjærer og dempere. Det jeg vet som kan være en svakhet på de er caster-staget i forstillingen, så sjekk dette litt nøye. Det er heldigvis ikke noen dyr del, og heller ikke vanskelig å skifte. Regner med at du har sjekket obligatoriske ting som luft-trykk i dekkene osv?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar