0

Jeg har eier av en porsche 911 (996), c4 cab 2004 model, hvor legeringen i sylinderløpet syl 6 er defekt,dype riper i sylinder.stempelet tipper,hard u

spurt 2010-03-18 23:40:05 +0100

Jeg har eier av en Porsche 911 (996), C4 CAB 2004 model, hvor legeringen i sylinderløpet syl 6 er defekt,dype riper i sylinder.Stempelet tipper,hard ulyd i motor. Det vil si at motorhavari :-( da bilens kilometerstandkun er "kun" 96 tusen., synes jeg dette er rart at "verdens beste" bilprodusent ikke vil innrømme at dette og legger hele regningen på bileier uten å komme forslag på hvordan dette kan fikses. Bilen er kun brukt som "søndagskjøring"/pendling, ikke banekjøring, fulgt alle servicer etc. Har du/dere noen anbefaling/tips rundt garantier ? Finnes det steder enn Norge som er billigere å bytte motorer e.l.?Tips mottas med takk.Egil Bråthen 930 55 809 (berte.l@online.no)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-19 13:23:42 +0100

Hei Egil, og jeg hadde nær sagt kondolerer... Porsche er gode biler, dagens nye store undersøkelse fra DJ Power beviser det, nok en gang.

Bilen din er seks år gammel, og er således utenfor fabrikk garantien som er 3 år.

Den omfattes heller ikke lengre av fem års reklamasjonsfristen som man har i følge Norsk kjøpslov. Sistnevnte gjelder KUN på biler som er solgt nye i Norge. Du sier ikke noe om bilen din er "Norsk" eller bruktimportert. Du har dermed ingen juridiske rettigheter her.

Men: Har du en bil som du har kjøpt ny i Norge og her et kundeforhold til en merkeforhandler hvor du har fulgt opp service og annet vedlikehold, så ville jeg hørt med dem om eventuell "goodwill" i denne saken.

Det går i korthet ut på en deling. Du betaler halvparten, og forhandler og importør deler den andre halvparten, eller dere dekker 1/3 hver el. lign. Dette er ikke noe en forhandler eller importør, er forpliktet til å være med på, men er en ren "goodwill" i ordets rette forstand.

Håper du får orden på dette og kan nyte sommeren i god-bilen. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger