0

Bruksbilen skaper liten spenning i hverdagen, så derfor ønsker jeg å ha en ren kosebil/veteran med v8er...siden "alle" skal ha amcar ønsker jeg å være

spurt 2012-06-20 13:39:27 +0200

Hei Benny..bruksbilen skaper liten spenning i hverdagen, så derfor ønsker jeg å ha en ren kosebil/veteran med V8er...siden "alle" skal ha amcar ønsker jeg å være litt mer utradisjonell. Lurer litt på Porsche 928, men har hørt diverse skrekkhistorier om trøblete biler, dyre reperasjoner, kriminelt dyre deler, alu.karosseri etc.

Mitt spørsmål er derfor, hva bør jeg være ekstra oppmerksom på og i hvilket prisleie bør jeg legge meg på for å få et problemfritt bilhold? Fint hvis du tar deg tid til å svare meg, så skal jeg prøve å overbevise konemor i mellomtiden...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 17:27:18 +0200

Porsche har jo alltid vært kvalitet, ihvertfall om man ser imot årsmodell ifra andre merker. 928 hadde i sin tid mange nye og komplekse løsninger på ting, og de var bra stappet med utstyr for sin epoke. Du bør vel gjerne kjøpe så nytt som mulig, og kjøpe så dyrt som du har råd til. Som regel reflekterer vel prisen hva du får. Jeg ville gått igjennom alle elektriske artikler i bilen, og ellers prøvekjørt en god lang tur der du får testet det meste. Sjekk for lekkasjer under. Rust er sjeldent, men gamle skader gir muligheten for rust. Ville sett etter et karosseri som det ikke var noe jobb med. Registerreim er også kjekt om er nybyttet. Manuell kasse er nok best, og modellen som holder seg best i pris er jo GTS. Nylig EU kontroll er jo fint, men en NAF test er også en god investering. Ville ikke unngått 928, tror du kan få mye mer plunder med en amcar desverre, bare at Porschen også har noe som kalles for kjøreegenskaper og komfort i tillegg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar