0

Benny, du kan mye om porsche har jeg skjønt så jeg lurer på om du kan gi meg et svar på et problem med en 79 porsche 928. kjølevannet må etter fylle

spurt 2012-03-21 09:56:50 +0200

Hei benny, du kan mye om porsche har jeg skjønt så jeg lurer på om du kan gi meg et svar på et problem med en 79 porsche 928. kjølevannet må etter fylles når bilen er blitt kjørt med, toppakninger er det første som jeg tenker men bilen går normalt og starter lett og drar som den skal !! men på midten av motor blokka kommer det opp en gummi slange som går vidre inn på "oljepåfyllingshuset" , ut av den kommer det vann/kondens som gjør at det legger seg "lysebrun avleiring" i oljepåfyllingshuset og i silen som er der, dette går vidre inn i luftfilter huset. Har du en tips om hva det kan være så er jeg takknemlig.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-21 12:02:40 +0200

Det første jeg tenker på er lekkasje fra vannpumpa. Det er en vanlig feil på disse bilene. Du må demontere registerdekselet for å kunne sjekke dette.

Litt slam i veivhus ventilasjonen er ganske vanlig (særlig hvis du har Shell Helix motorolje), og normalt sett helt ufarlig.

Men for sikkerhetsskyld må du også sjekke både olje og kjølevann - så dette ikke går i hverandre.

Hvis vann og olje blandes - så kan det være lekkasje i oljekjøleren.

Lykke til med kul bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar