0

Håper du kan svare på mitt spørsmål. har vedig lyst på porsche, å siden du vet mye om disse bilene så må du være rette til å svare :) vil ha en 928,

spurt 2011-10-07 08:45:33 +0200

Hei Benny. Håper du kan svare på mitt spørsmål. Har vedig lyst på Porsche, å siden du vet mye om disse bilene så må du være rette til å svare :) Vil ha en 928, hva vet du om disse bilene, vet at motoren er rimelig bunnsolid. Det jeg ikke vet er hva jeg skal velge av manuell eller automatgir, hva anbefaler du? Så skal det være ac i den, tipper de bilene kan bli litt varm innvendig :) Syns de første utgavene er de peneste, men for se hva jeg finner, regner med å ta inn fra Tyskland vist jeg ikke finner en her til lands.

Mvh JB.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 17:34:05 +0200

Manuell kasse helt klart, sportsbiler skal ha manuell kasse for kontrollmuligheter, mindre vekt, mindre effekttap, går billigere på mila også som en bonus. De manuelle kassene er også mer holdbare. Obs her kan det jo være slitt clutch.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar