0

Har en 928 4,5 v8 m/manuell kasse :))problemet mitt er at motoren ikke går på alle 8sylindre (6 eller 7 tror jeg..) dette er en ganske "komplisert" mo

spurt 2009-10-01 22:04:09 +0200

Hei Benny,Har en 928 4,5 V8 m/manuell kasse :))Problemet mitt er at motoren ikke går på alle 8sylindre (6 eller 7 tror jeg..) Dette er en ganske "komplisert" motor og det er en jungel av vakumklokker osv..så jeg vil ikke klå for mye! Den gikk ikke i det hele tatt da jeg kjøpte den, men har fått den til å starte og gå.Har skiftet følgende deler, plugger, bensinpumpe, bensintrykk regulator og bensinfilter.(alt var defekt) Har også sjekket at det kommer bensin fram til dysene. Kan det være så enkelt som pluggledninger, rotor og fordelerlokk...?Har du noen formening om hva som kan være galt, hva var svakhetene ved 928 versjon 1?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-02 14:36:31 +0200

Hei. Det er en flott bil du har fått tak i der - men den må jo gå på alle syl... Tror absolutt at problemene dine kan skyldes tenningsfeil, så pluggkabler, rotor og fordelerlokk vil jeg helt klart anbefale å skifte. Du kan også prøve og stokke om på innsprøytningdysene og se om problemet forflytter seg - da er det jo åpnebart hva som er feil! Hvis ikke noe av dette hjelper bør du ta en sylinder lekkasjetest.

V8-motoren i 928 er veldig bra. Så lenge registerreima er fersk og løpehjulene ikke lager lyd, så er det ikke mye å bekymre seg over her. Men jeg har skiftet vannpumpe på noe få biler, så det må kanske kalles en svakhet...

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar