0

Tror at (gutte)drømmen om å eie en porsche endelig kan realiseres. er nok ikke så "lurt" økonomisk sett med tanke på forsikring, pristap på bil osv,

spurt 2014-03-14 21:52:14 +0100

Hei Benny! Tror at (gutte)drømmen om å eie en Porsche endelig kan realiseres. Er nok ikke så "lurt" økonomisk sett med tanke på forsikring, pristap på bil osv, men men... Har ikke satt noe budsjett ennå, men tenker fra 400k til 700k. Vet jeg kan få et bra eksemplar av 996 Turbo, eller en eldre 997 2s/4s. liker også veldig godt de gamlere 993 modellene, men virker som de er kunstig høyt priset eller går opp i pris? Føler ikke at jeg kan bruke 993 modellen til daglig, men at den fortjener å bli tatt mer vare på, og bli brukt som "søndagsbil". Har du noen tips om hva som er mest for pengene, svakheter i årsmodel/motor, tips om hva jeg bør se etter osv hos disse modellene? lønner det å lete på finn eller kontakte noen for å importere? Vet det er mye info og spørmål men virker som du alltid har et godt svar på lur :) Setter også pris på svar fra andre Porsche intresserte! Mvh Kim.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-07-27 11:38:42 +0100

996 turbo er veldig mye for pengene. Her er det høy ytelse til lav pris. Disse er nok stort sett på sitt laveste i verdi akkurat nå. Forskjellen til en 997 turbo er ikke så stor. 993 blir mulig ikke den mest optimale dagligbilen - her blir det lett verditap med mil siden denne bilen er mer sjelden. 997 motorene hadde endel problemer. GT1 motoren i 996 turbo er av meget god kvalitet, eneste probelemet som noen ganger har oppstått er vannrør som løsner og krever endel jobb med for å få på plass igjen og slik at de ikke løsner i framtiden. De fleste nyere 911 har jo radiatorer i fronten, her er det også vesentlig å sjekke for kvalitet på disse - kan bli dyrt! Best er det med norsksolgte om du finner det, og helst nyere enn 2001 (996 turbo).

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar