0

jeg vurderer å kjøpe en porsche 911 veteran. det jeg lurer på er om det er mulig å bruke denne som en helårs bil?

spurt 2010-11-10 20:33:44 +0100

Hei Benny. Jeg vurderer å kjøpe en porsche 911 veteran. Det jeg lurer på er om det er mulig å bruke denne som en helårs bil? Eller vil rust ta knekken på den etter noen få år. Tenkte å importere, er det noen spesielle land du vil anbefale å se etter gamle porscher? Hva må man ut med for et alright eksemplar man kan ha endel år? Jeg kan dessverre ingenting om motor og mekke bil, vil dette bli et tapsprosjekt?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-17 13:43:09 +0100

Heisann! Liker ideen din, men er allikevel litt skeptisk.

For å ta det ekleste først – tyskland er landet å importere i fra, men du vil neppe spare / tjene noe på det. Det er godt med fine biler til salgs her hjemme.

Du bør gå for en 1981 modell 911 SC med 3-litersmotoren på 204 hk. Du bør legge min 150 000 kr – eller helst 15 – 20 000 til – da får du en skikkelig fin bil.

Brede hjul, over 200 hk, bakhjulstrekk og mildt sagt dårlig varmeapparat gjør ikke dette til den optimale vinterbilen akkurat…

Og som du er inne på – de ruster – selv om de er mye bedre enn de fleste andre biler fra samme tid. Rundt frontlykter, dørstolper, medkant dører og bakkant av forskjermene er typiske steder.

Selv om kvaliteten er god og bilene er solide, så kan heller ikke en Porsche løpe i fra alderen. 30 år er jo litt for en bil…

Og jeg mener at du bør har litt skruerfaring før du går løs på dette prosjektet.

Men som en kul og morsom sommerbil, da er den genial!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar