0

Hei jeg skal importere en 911 turbo fra sverige og lurer på om det er andre avgifter enn moms på kjøpesummen og denne avgiften på ca 4000kr som tilkom

spurt 2010-08-13 00:53:06 +0100

HEI JEG SKAL IMPORTERE EN 911 TURBO FRA SVERIGE OG LURER PÅ OM DET ER ANDRE AVGIFTER ENN MOMS PÅ KJØPESUMMEN OG DENNE AVGIFTEN PÅ CA 4000KR SOM TILKOMMER? kAN DU SI LITT OM IMPORT PROSEDYREN FRA SVERIGE? FÅR JEG REGISTRERT 911 SOM FIRE SETER UTEN PROBLEMER? TAKK FOR SVAR PÅ TIDLIGERE SPØRSMÅL

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-13 13:56:33 +0100

Hei du jeg regner med at dette er snakk om veteran? 911 Turbo kom jo i 1976, så det betyr at det begynner å bli mye å velge mellom på bruktmarkedet.

Det fine med veteranene er at du slipper engangsavgiften. Men du må ganske riktig betale moms på kjøpesummen og i tillegg altså en avgift som dekker vrakpant pluss litt til.

Å hente bil fra Sverige er overhodet ikke vanskelig. Du må bare huske å stoppe på grensa og fylle ut endel skjemaer der. Husk å sjekke at Tollvesenet har kontor på den grenseovergangen du har tenkt å bruke - og også at de har åpent når du kommer dit. Det er absolutt ikke døgnåpent på alle disse.

Så har du noen dager på deg til å betale momsen - deretter er det bare å få bilen godkjent og registrert på en Trafikkstasjon.

Vi har laget en liten bruksanvisning på dette tidligere.

Ang registrering som fireseter: Dette er null problem. Dette er jo en 2+2 i utgangspunktet og baksetet er godkjent for to også i Norge (selv om de sitter usedvanlig trangt der bak).

Lykke til med prosjektet, jeg håper du finner en fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar