0

Vi er på utkikk etter bil, og har sett på peugeot partner tepee. dette ser ut til å være en meget praktisk bil. har du noen erfaringer med denne bilen

spurt 2010-03-26 10:07:33 +0100

Hei!Vi er på utkikk etter bil, og har sett på Peugeot Partner Tepee. Dette ser ut til å være en meget praktisk bil. Har du noen erfaringer med denne bilen? Jeg har oppfattet det sånn at kvaliteten på Peugeot Partner som varebil jevnt over er god, tror du dette gjelder for Tepee-varianten også? (Vi har sett på 1,6 TDI 90 hk)Vi ser på denne bilen kontra VW Golf stasjonsvogn. Plassen i Golf er noe mindre, spesielt beinplass, og spesielt i baksetet. Prismessig ser det ut til at Golf muligens er litt rimeligere enn Tepee, men det er marginalt. (Golfen vi har sett på er 1,4 TDI 105 hg Blue Motion - eller var det 1,6?)Hva tror du gir mest bil for pengene her? Er Peugeot Partner Tepee noe å satse på? Ser at denne er lite solgt i Norge, og lurer selvsagt på hvorfor, den ser da svært så praktisk og god ut?Setter pris på svar! :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-13 18:39:09 +0100

kjøp Peugeot eller Citroën ! VW = oppskrytt kvalitet , naboen min har en 1994modell 306 som har kjørt nesten 300tusen , Di er veldig glad i den! i fjord kjøpe Di en 2004modell VW passat med bensin motor , di trodde den var kjempe god men bare etter noen månder startet feilene , di er veldig skuffa over denne bilen ! di sa til meg at 306'n hadde di ikke hatt noen store feil med i det hele tatt, men vw var bare en stor tulle bil !

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger