0

Jeg fyller 18 år i slutten april, og vil gjerne ha ungdomsbilen i hus før det. jeg vil helst ikke bruke mer enn 40 000, men om jeg finner noe som jeg

spurt 2010-03-10 13:05:59 +0100

Jeg fyller 18 år i slutten april, og vil gjerne ha ungdomsbilen i hus før det. Jeg vil helst ikke bruke mer enn 40 000, men om jeg finner noe som jeg liker så kan jeg gå litt høyere opp, har og fått beskjed fra bestemor om at hun vil støtte meg så da kan jeg bruke en del penger til rådighet.Jeg har jo selsvsagt sett på Finn.no og autodb.no for å se om jeg finner noe jeg liker og som jeg kunne tenke å kjøpe. Jeg har vokst opp med Peugeot, familien har alltid hatt dette, så jeg har veldig lyst på en peugeot. Jeg har sett litt på peugeot 605, og 406. utseende messig på ekstriør og interiør så liker jeg personlig 605 best. men jeg vil gjerne høre din mening om disse bilene. håper du kan fortelle meg hovedforskjellene, og evt. hvilken av de du vil anbefale og se nærmere på og evt. slå til på om jeg finner et bra eksemplar. Er det andre ungdomsbiler du vil anbefale? Håper du kan hjelpe meg å finne noen alternativer til ungdomsbil til meg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-10 13:14:12 +0100

hei Olav. Dette er et spennende valg! 406 eller 605 - fornuften sier nok 406. Både fordi det er nyere bil og fordi du her har større sjanse for å finne et pent eksemplar, særlig hvis du kjøper sedan. 605 ble bedre etter en fryktelig trøblete start med mye feil, men de slet dessverre med endel problemer gjennom hele livsløpet.

Uansett hvem av disse du velger, bør du lete godt før du bestemmer deg. Brukt Peugeot er generelt billig og dermed blir det også ofte behandlet litt stemoderlig av eierne sine. Du må finne en bil som er skikkelig fulgt opp og som har hatt alle servicer og gjerne ikke veldig mange eiere. Dette er også typisk "prute-biler". De er ikke veldig attraktive på bruktmarkedet, særlig sliter privatpersoner med å selge sine. Derfor bør du bruke litt tid her og ikke bare gå for den første og beste.

Andre kandidater? Massevis! Jeg forstår deg litt slik at du gjerne vil ha noe som er litt "annerledes". Hva med en Saab? Til denne prisen kan du få en knallfin 9000 av de siste årgangene, med turbo og med massevis av utstyr innabords. Eventuelt en 900/9-3. Volvo 850 er også fin ungdomsbil. Hvis du ikke trenger så mye plass - en fin 306? Eller hvis du holder deg til stor franskmann - Citroën XM. Det er en bil med MYE personlighet, bare sjekk nøye før du kjøper! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger