0

Jeg skal ha stor service på min a4 avant som snart har gått 100 000 kilometer og har innhentet pristilbud fra merkeverksted og fra to uavhengige. ser

spurt 2011-01-17 13:04:24 +0100

Hei jeg skal ha stor service på min A4 Avant som snart har gått 100 000 kilometer og har innhentet pristilbud fra merkeverksted og fra to uavhengige. Service pluss at det nok bør byttes bremseklosser. Det er penger å spare her men jeg er også litt skeptisk til å ikke bruke merkeverkstedet. Derfor sjekket jeg også med et Audiverksted over svenskegrensa og når jeg tar med valutaforskjellen er det nesten nøyaktig halv pris der. Da lurer jeg på hvordan forskjellen kan være så stor? Gjør de en mer overfladisk jobb eller bruker de billigere deler? Jeg kan ikke skjønne at det skal variere så mye på prisene, gjør du? Vil du anbefale/fraråde å gjøre dette i Sverige? Takknemlig for et ganske raskt svar om mulig!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-17 13:28:55 +0100

Heisann!

Joda her er det penger å spare, og Nordmenn er stadig over grensa for å ta service og andre reparasjoner.

Norge er et veldig dyrt land, det gjelder enten vi snakker veibygging, helsetjenester – eller service på bilen.

Nå er jeg bilmekaniker og ikke økonom, så jeg tror ikke jeg skal innlate meg på å komme med dype forklaringer på hvorfor det er slik.

Men lavere lønninger, billigere deler, gunstig valuta og generelt lavere ”produksjonskostnader” er nok hovedårsakene.

Jeg tror ikke svenske mekanikere gjør en dårligere jobb enn ditto Norske. Men jeg vet at det kan være forskjell på hva som gjøres / skiftes på servicene. Noen biler har rett og slett et annet service-program i Sverige enn i Norge. På blant annet Hyundai så er (var) en Norsk og en Svensk 45 000 km. service to helt forskjellige ting, med forskjellige deler som ble skiftet.

Vet ikke om det er slik på Audi, men jeg tviler. Uansett så er det smart å sjekke opp dette litt nøye på forhand – og det er fortsatt penger å spare – garantert!

Ønsker deg lykke til med både bil og service.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger