0

Jeg har en 99 mod facelift 2.0 hdi. hvor speedometeret hopper, av og til helt borte men som regel ligger det på 10-30 km.t i 50-60. det positive er jo

spurt 2012-06-26 15:46:58 +0100

jeg har en 99 mod facelift 2.0 hdi. hvor speedometeret hopper, av og til helt borte men som regel ligger det på 10-30 km.t i 50-60. det positive er jo at det blir lite km på forsikringa. men ønsker fikse dette. håper du har løsninga.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 17:07:44 +0100

Er ikke helt sikker på dette ift årgangen på bilen din, men på de litt eldre er det en krans i plastikk som sitter bak på differensialen. Dette bruker å strippes for endel tenner siden det er plastikk. Dette skjer gjerne om man har tatt ut høyre drivaksel. Dette er da for et mekanisk instrument med speedometerwire, og ikke for elektronisk registrering vha ABS-sensorer. Ville sjekket om du har wire, for da ville jeg ha fått byttet denne plastkransen.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-07-16 00:14:14 +0100

Hadde akkurat samme problemet. Dårlig kontakt i loddingene på kretskort til instrumentpanelet. Skru opp 3 skruer oppe først. Da kan hele denne enheten bikkes ut. Skru løs 4 skruer (alt torx) og trekk hele ins. panelet ut etter å ha koblet fra 2 stk kontaktet på baksiden. Ta litt forsiktig i når det skal ut. Sitter litt. Så er det å dele panelet i to. Skruer rundt kanten pluss en nedfelt midt på rett over belysning. Ikke rør noen andre skruer. Bikk løs kretskortet. Bred plastkontakt må også av. Bikke opp metalldingsen som holder dette fast. Da er det bare å se på de pinnene som går til spedometer og turteller (event,) Varm opp de 4 punktene slik at tinnet setter seg igjen. Varm opp stangen. Da legger tinnet seg riktig. Legg gjerne litt nytt på. Monter sammen og da skal det bli bra igjen, Mitt ble i hvertfall helt fint igjen. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar