0

jeg 21 år og leter nå etter en ny bil og fant denne i nærheten av meg; http://www.finn.no/finn/car/used/object?

spurt 2011-06-29 13:47:09 +0200

Hei Benny, jeg 21 år og leter nå etter en ny bil og fant denne i nærheten av meg; http://www.finn.no/finn/car/used/obje... , jeg har sett på den og etter et par besøk har det dukket opp ting etterhvert som de skal fikse og gjøre før de selger bilen. Etter første besøk når jeg så enkelt over bilen la jeg merke til at bremseskivene bak var dårlige (en del rust) så da skulle de fikse de før EU-kontroll og salg. Etter enda et besøk så jeg gjennom serviceheftet og det er 5 år siden regreim ble skiftet så da må vel den skiftes igjen nå? Men jeg lurer på er det andre ting jeg burde vite om bilen? Hvordan er automatkassa til Peugeot? Synes også det er dårlig at jeg som kunde må finne ut hva som må gjøres med en bil når de som forhandler skal selge den. Og til slutt lurer jeg på om det er noe å forhandle om i pris, er den noe jeg kan prute på? Det står fortsatt vinterdekk på bilen så de har hatt den i sitt eie en stund.

Mvh Mikael

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-23 15:45:25 +0200

Hei. Dette er 10 tusen for mye for bilen,for reg.reim må byttes(ca 7700 kr på verksted) og kanskje vannpumpa også. Det er 5 år eller 120 000 km intervall på den.Rust på skivene blir det når bilen står lenge. Mvh Bjørn

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-07-25 04:03:03 +0200

Hei, takker for svar. Det viser seg at de ikke er interessert i å gå ned noe i pris siden det dukket opp så mye som måtte gjøres med den (regreim ++, bremser og skifte av andre slitedeler). Jeg vet at bilen har vært i deres eige veldig lenge nå og de tok den i innbytte av en, (de driver vanligvis ikke med Peugeot) så om de ikke er villige til å forhandle så får de bare sitte igjen med bilen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar