0

Jeg har en 306 hdi stasjonsvongn 2000 mod. jeg skulle dra og hente kona på jobb og da jeg kom fram stoppet jeg motoren og satt nøkkelen 1 hakk frem s

spurt 2012-06-06 20:57:45 +0200

Hei. Jeg har en 306 HDi stasjonsvongn 2000 mod. Jeg skulle dra og hente kona på jobb og da jeg kom fram stoppet jeg motoren og satt nøkkelen 1 hakk frem så jeg kunne høre på radioen til hun kom. 2-3 minutter senere kom hun og da jeg så skulle starte opp igjen var det ikke start på bilen.(som om starteren var gåen..) Kjørelysene slo seg ikke på men alle varsellampene lyste som de skal når tenninga er på. Det rare var at noen av varsellampene ikke slokket da jeg slo av tenninga og tok nøkkelen ut... Prøvde å starte opp med startkabler men det er strøm på batteriet og alle sikringene er hele..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-07 00:23:23 +0200

Nesten det samme skjer med min Xsara med ujevne mellomrom... dog får jeg alltid starte den, og deretter slå av motoren for så å bli kvitt alle varsellampene på andre oppstart. Ta av minuspolen på batteriet for en liten stund, så bør det meste nullstilles. Finnes også prosedyrer for enda dypere nullstilling på bla. Citroen-akuten, sjekk under Xsara ang. batteribytte i bilen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar