0

Hvorfor har ikke den slått særlig i gjennom?

spurt 2011-11-18 11:38:02 +0200

Hvorfor har ikke den slått særlig i gjennom? Det er jo samme bilen som Mitsubishi Outlander, som er blitt en hit her i Norge.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-18 12:15:48 +0200

Hei du.

Det er både et interessant og relevant spørsmål.

Jeg tror det er mer enn en grunn til at det er slik. Peugeot 4007, Citroen C-Crosser og Mitsubishi Outlander er samme bil.

Men Mitsubishi var tilgjengelig med 2-liters diesel på 140 hk (fra VW/ Audi) mens skulle du ha 4007 eller C-Crosser så måtte du opp i en 2,2-liter, den hadde riktignok noen få hk. mer, men ble også en del dyrere.

En annen ting var at Mitsubishi den gang disse bilene var nye var de eneste med fem års garanti. Jeg tror nok også at Mitsubishi var flinkest med markedsføringen her – det gjenspeiler i dag populariteten på bruktmarkedet.

Det er nok få som går inn og søker etter 4007 og C-Crosser, mens Outlander fortsatt er lettsolgte og poplære biler. For mange føltes det nok også tryggere å ha en Mitsubishi i garasjen enn en Citroen eller Peugeot.

Helt til slutt tror jeg designet kan ha hatt noe å si. Outlander har et veldig universalt utseende som er lett å like – mens 4007 og C-Corsser kanskje er litt mer sære.

For den som er ute etter å kjøpe en SUV brukt, så tror jeg helt klart at du kan gjøre gode kjøp på de to ”franske variantene.

Det blir spennede å følge med framover også. Det samme skjer igjen. Både Peugeot og Citroen kommer med ”sine varianter” av suksessen Mitsubishi ASX – kanskje de lykkes bedre nå?

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-01-17 23:36:16 +0200

JA,DET GJØR DE NOK! for nå blir Peugeot også levert med en motor som blir ennå mere miljøvennlig enn Mitsubishis sin og det vil føre til hyggeligere pris samt at den ser mye flottere ut også! Kvaliteten er lik!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar