0

Kjøpte en 2 år gammel bil med nybilgaranti, registrerte raskt at det var en spessiell lukt i bilen. verkstedet snakket da om at de kanskje burde ha ta

spurt 2012-10-04 18:47:59 +0200

Kjøpte en 2 år gammel bil med nybilgaranti, registrerte raskt at det var en spessiell lukt i bilen. Verkstedet snakket da om at de kanskje burde ha tatt rens på ac-anlegget, ble vinter og lukta forsvant etter hver og saken glemt. Ny sommer kom og registrerte da at ac-anlegget ikke fungerte, manglet da gass. Verkstedet fylte opp anlegget med gass og det begynte og fungere igjen, registrerte straks at lukta kom tilbake. De tok da og kjørte rens på anlegge uten at det hjalp noe, de prøvde på nytt også uten at det ble bedre. Ble da avtalt med verksmester om at registeret skulle skiftes, han trodde at det måtte sitte der. Leverte inn bilen og det var en ganske stor jobb slik at jeg fikk leiebil i to dager, kom tilbake dagen etter men ingen ting var utført på bilen. De hadde nå skiftet mening om årsaken og mente at det var veldig usikkert om det i det hele tatt ble bedre om de utførte den avtalte reperasjonene. Sitter nå igjen med lukta og vet ikke min arme råd, nybilgarantien har underveis gått ut.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-10-23 00:19:48 +0200

hei, vis det lukter litt svidd eller en liten stank så prøv å sjekk dynamoen :) hadde det på min peugeot 406 å ø fant ut at det va nokka toill md dynamoen å æ bytta den å lukta forsvant :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar