0

Jeg er desperat etter å finne ut av feilen på min peugeot 206 2001mod 1.1 l bensin motor!bilen har en ulempe med at den stopper under kjøring og er va

spurt 2014-05-07 18:46:57 +0200

Hei. Jeg er desperat etter å finne ut av feilen på min Peugeot 206 2001mod 1.1 L Bensin motor!

Bilen har en ulempe med at den stopper under kjøring og er vanskelig å få start på når den er blitt kjørt, eller når det stopper av seg selv. Tre ulike mekaniker har sett på bilen uten å finne løsning på hvor feilen ligger, jeg har fått råd og tips til å bli grønn av, men ikke klokere. Bilen fikk først nye tenplugger, så to nye dyser og en ny coil. De første gangene bilen stoppet, kom det ingen "feilkode/varsel lampe" på. Nå kommer motorlyset på og av, som det passer bilen. Før den begynner "å tulle seg" kjenner jeg at rattet/styringen blir tyngre, og kort tid etter stopper bilen. Diagnosen på bilen fortalte: P0202 injector circuit/open cylinder 2 og 4. Derfor ble dysene byttet. Mekaniker har målt og gått igjennom alt det elektriske tilknyttet dysene - uten å finne noe problem her.

Så nå er jeg tilbake til start - bilen virker/virker ikke når den vil - og jeg uten ide på hvor eller hva problemet er. Syntes at det er litt rart at bilen varsler om "feil" som ingen mekaniker finner "feil" med :(

Setter virkelig stor pris på tilbakemelding

MVH en fortvilet Silje

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-04-23 01:04:54 +0200

Jeg hadde lignende problem. Hadde bilen på verksted mange ganger, men forsatt feil. Tilslutt hadde jeg brukt såpass mye penger at jeg sa stopp. Bestemte meg for å finne feilen selv. Etter 3 timer på Internett så fikk jeg svar. Problemet er Pedalsensoren. Hvis du titter på gasspedalen så sitter det en kontakt i overkant. Ta kontakten ut og smør den med kontaktspray WD-40 ol. Smør også alle bevegelige deler i tillegg i gasspedalen. Problemet er at kontakten hadde litt irr på seg og det er jo fuktig klima der nede etter en våt vinter. Etter jeg smurte opp det hele så forsvant alle feilmeldinger omgående. Bilen starter alltid nå. Før så hendte det at jeg ikke kunne starte bilen selv om den var varm. På slutten gikk den i nødmodus flere ganger. Denne jobben tar deg kun 5 minutt å gjøre. Skal jeg tippe så er det mange Peugeot eiere som har hatt samme problem. Egentlig trist at ikke flere vet om dette. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar