0

Jeg har en 96 mod opel astra 1.8 ecotec. jeg trenger ny luftmengdemåler og kan få en brukt som er fra samme modell, men det er ingen opplysning om hv

spurt 2009-10-21 13:02:24 +0100

Hei. Jeg har en 96 mod Opel Astra 1.8 Ecotec. Jeg trenger ny luftmengdemåler og kan få en brukt som er fra samme modell, men det er ingen opplysning om hvorvidt den passer til Ecotec. Er alle Astra 96 Ecotec? Har det eventuelt noe å si?Et annet problem er at bilen tar inn vann. Matten bak (St.v) blir våt og det samles vann inni veggen bak. Jeg har takluke, men finner ingen tegn på at den lekker. Er dette et kjent problem med Astra?Katalysatoren lager litt lyd. Når må den byttes? Kan den ha noe med at motorlampe lyser?Blir kjempeglad for svarMvh

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-21 14:26:10 +0100

Så vidt jeg vet så er det samme luftmengde måler på alle 1,8-liters biler, så dette bør gå greit. Jeg tipper at det er en tett drenering fra takluka som gjør at du har vannlekkasje inn bak. Dessverre ikke noe ukjent problem hos Opel dette heller.

Motorlampe som lyser, har nok ofte en sammenheng med defekt katalysator, noe som igjen veldig ofte har sammenheng med defekt lambda sonde ? som også får den nevnte lampen til å lyse.

Tipper det er løs innmat i katalysatoren din, og at det er det som lager lyd. Dette kan i verste fall tette eksosen, og bilen får ?astma? og trekker dårlig. Egentlig bare å bytte så fort som mulig. Det finnes ?pirat-deler? som ikke koster all verden.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger