0

Jeg har en zafira 99 mod 1,8 l (km 164 000) som har ugjevnt turtall på tomgang, og turtall som faller sent tilbake til tomgang. dette merkes spesielt

spurt 2009-08-23 19:38:07 +0100

Hei BennyJeg har en Zafira 99 mod 1,8 l (km 164 000) som har ugjevnt turtall på tomgang, og turtall som faller sent tilbake til tomgang. Dette merkes spesielt ved girskifte. På verksted ble dette utbedret ved å bytte eksosanlegg og bytting av en sonde(aner ikke hviken)Den ble testet og funnet i orden. Feilen opplevdes ikke helt å være utbedret og den var inne til sjekk igjen. Denne gangen mener de at det kansje må monteres nytt speldhus med ny el modul(den må også ha nye elmodul for at disse delene skal "snakke" sammen) til en pris av ca 15 000 kr. I går skrudde jeg av spjeldhuset og gjorde det rent for olje innvendig. Det var en betydelig oljebelegg inne i huset og tette oljedampkanaler. Nå responderer den bedre på gassen og er helt klart piggere men den sliter fortsatt med å falle raskt nok tilbake til tomgangsturtall ved girskifte. Har du noen tips om hva dette kan være, er jeg veldig takknemlig for det ? Er det mulig at spjeldhuset som er av rent metall er defekt ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-08-24 14:36:35 +0100

Hei Roy.

Kjedelig når slike ting oppstår. Det er lite trolig at selve spjeldhuset er defekt,men det sitter en spjeldbryter her og der kan de skje ting. Den kan være feil justert eller ha feil på verdier. Da kan feilen du beskriver oppstå.

Hvis du ikke er veldig flink til å skru selv, er nok dette noe du bør få verkstedet til å se på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger