0

Jeg har hatt varsel på motorlampen , luftmassemåler har vært byttet uten resultat.i forbindelse med dette så lurer jeg på hva som er vanlige feil i de

spurt 2012-11-23 01:43:25 +0200

Jeg har hatt varsel på motorlampen , luftmassemåler har vært byttet uten resultat.

I forbindelse med dette så lurer jeg på hva som er vanlige feil i den delen av bilen og om dette er kjent for Benny?

Feil dukket opp etter rep. av reimskive / reim , verkstedet lovet skriftlig å rette dette vederlagsfritt , men etter 4 feilsøk gav de opp og kom med prognose på at det kunne være spjeldet ( øvre spjeldhus ) som er feilen , men ikke noe klart kom frem hverken gjeldene pris eller sikekrhet om feil . Selv regner jeg med at man har strukket ledningen fra luftmassemåler og videre . Verkstedet hevdet først at de ikke hadde " arbeidet i området " , så kom påstand om luftmassemåler og bytte av den , etter det reklamasjon , så avtale om kreditnota på rep luf,måler og kostnadsfri rep av feil og da skriftlig , etter det 2 x forsøk , etter det nye påstander om at feil oppstod annet sted.

Hva tenke Benny om slikt ? Send gjerne til : imarde@online.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-23 12:17:03 +0200

Kjedelig. Jeg vet at det kan være vanskelig å finne ut av slike ting. Luftmassemåler er det første jeg tenker på, men den er jo allerede byttet.

Jeg er også kjent med at det kan være spjeldhuset som er feil på disse bilene - så det er ikke noe dårlig tips det.

Vanskelig å være konkret uten å kunne feilsøke / måle og ha evt, feilkoder å forholde seg til. Men et verksted må da kunne finne ut av dette om de bruker litt tid på det. Du får bare mase videre.. .

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2012-11-23 01:43:25 +0200

Sett: 119 ganger

Sist oppdatert: Nov 23 '12