0

Knall spalte!jeg har problemer med ulyd når jeg starter min a4 avant 1.8tq 2004-modell. høres nesten ut som et svakt med rundt "hyl" i det startmotor

spurt 2010-05-07 13:58:38 +0100

Hei. Knall spalte!Jeg har problemer med ulyd når jeg starter min A4 Avant 1.8TQ 2004-modell. Høres nesten ut som et svakt med rundt "hyl" i det startmotoren drar rundt. Eksisterer bare i 1-2 sekund og er kun der når bilen er kald (dvs. stått over natten).Møller mener de ikke hører en lyd, men det gjør jeg. Til info så gikk bensinpumpen for en stund siden og da ble det filt en del på startmotoren får man aksepterte "nederlaget". Kan det være en sammenheng da lyden oppdaget jeg når jeg fikk bilen tilbake fra verksted i forbindelse med dette?Noen tips om hva dette kan være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-05-07 14:07:56 +0100

Heisann! Litt vanskelig å gjette uten å ha hørt lyden selv. Det kan vel kanskje vær en opplagring i starteren som har blitt litt tørr.

Er du handyman tar du den ut og demonterer, sjekker og evt smører den opp. Man sjansen for at et lager eller en foring bør skiftes er nok stor, og den får du nok ikke kjøt løs. De vil jo helst selge kompl. startere vet du...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger