0

Eg er nå på veg til å ta førerkortet og ønsker allerede å skaffe meg en bil. fant meg en ganske billig bil, noke som er ganske greit sia penger ikkje

spurt 2013-02-07 20:21:38 +0100

Hei! Eg er nå på veg til å ta førerkortet og ønsker allerede å skaffe meg en bil. Fant meg en ganske billig bil, noke som er ganske greit sia penger ikkje er noke som strømmer inn i store mengder. Er ein Opel Vectra A som er stylet og en krafig motor slik som eg vil ha det. Bilen er billig å forsikre, men den er ikkje Eu-godkjent å har ikkje vert på vegen en god stond. Er blitt fikset litt diverse på bilen no nylig, men står igjen med at den ikkje har vert til EU-godkjenning å startsperre må reparerast. Har så vidt peiling på bil og motor, men veit kordan ting fungere. Uten om det so har eg mange kompiser som er villig til å hjelpe om det trengst. Er dette en bil som kan bli rimelig å få i gang igjen? Usikker på det med startsperra så derfor eg spør; Er det er dårlig kjøp som vil bli for dyrt og ta for lang tid? Evt. kva vil anbefaler du som første bil? Burde sjå bra ut og helst ha litt krefter :) Legger ved annonsen så du kan sjå på den. http://www.finn.no/finn/car/used/obje...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-02-08 12:28:12 +0100

Heisann!

Jeg hadde IKKE kjøpt denne før jeg hadde visst 100 % hva det koster å fikse startsperra.

Det kan fort koste deg mer enn selve bilen - både det dobbelte og tredobbelte - så OBS, OBS og sjekk nøye!

Hadde det vært så enkelt som å tyvkoble en ledning eller to, så hadde det garantert vært gjort for lenge siden. Tror du ikke? Det er kanskje også grunnen til at bilen har stått i to år?

Jeg ville også sjekket om senkesettet er før inn i vognkortet - ellers er det ulovlig og kan gi deg problemer.

Ellers så skjønner jeg at du har lyst på denne! Ser rimelig hel og pen ut på bildene og med både fine hjul og pent interiør.

Vectra er kurante og pene biler som stort sett er lette å skru på og med billige deler når det trengs, men se opp for rust!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-02-08 20:41:26 +0100

Hei Benny!

Etter din tilbake melding så slår eg ifrå meg den Opelen der.

Kva andre bilmerker og modeller annbefaler du til ungdom? Burde vere billig å forsikre, bra utsende, grei motor og helst vere lett å skru på.

Har du evt linker på biler som er vert å ta en titt på? Helst på Vestlandet.:)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2013-02-07 20:21:38 +0100

Sett: 122 ganger

Sist oppdatert: Feb 08 '13

Antall visninger