0

det nærmer seg 60 000-service med stormskritt på min 2006-modell. jeg ringte merkeverkstedet og lurte på hva de skulle ha?

spurt 2010-02-19 13:20:46 +0100

Hei. Det nærmer seg 60 000-service med stormskritt på min 2006-modell. Jeg ringte merkeverkstedet og lurte på hva de skulle ha? De snakka om 6000 kroner. Det synes jeg høres temmelig dyrt ut og passer veldig dårlig i denne tiden med vanvittig mye regninger.Jeg bor i Moss og det er jo ikke så langt til svenskegrensa. Er det mye å tjene på å ta den med til søta bror? Har jo mest lyst til å ta servicen på merkeverksted.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-19 14:18:08 +0100

Heisann Christian! Ja, service er veldig viktig, og en komplett servicebok er "vrdidokument" den dagen du skal selge bilen.

Nå det gjelder å ra til sverige så er ikke det dumt. En kompis av meg gjør det med sin Peugeot 407 og påstår at han betaler halv pris, samtigig som han fyller opp fryser og viskap med godsker fra andre siden av Svinesund. Så det kan absolutt være smart.

Men, det er også et men... Vær oppmerksom på at på enkelte biler så det andre intervaller på hva som er stor og liten service, og at det ikke bestandig er de samme delene som blir skiftet osv. Og hvis bare halvparten av delene skiftes, så er det ikke rart at man "sparer" penger...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger