0

Har en 94 mod astra som jeg er plaget med. er en 1.4 bensin. jeg mister tenning av og til, noen ganger når jeg nettopp har startet bilen å begynt

spurt 2011-11-17 09:22:05 +0100

Hei! har en 94 mod astra som jeg er plaget med. er en 1.4 bensin. Jeg mister tenning av og til, noen ganger når jeg nettopp har startet bilen å begynt å kjøre, så dør den. Da er det ikke gnist. Andre ganger så starter den ikke etter at jeg har kjørt en stund. Eks, viss jeg kjører fra jobb og hjem, ca 4 mil. Og kjører rett på butikken å stopper bilen, er inne å handler å når jeg skal starte den da så er den helt død. Som regel starter den etter en stund med filing, men det er fryktelig irriterende. Hva kan det være? Når den stopper så er det null gnist på alle pluggene. Mvh. Stian.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-17 15:13:40 +0100

Var endel mandagsbiler av Astra'en. Bl.a. feil som kom og gikk. Veit at man på endel biler måtte bytte hele el.stammen pga feil i den, som var sporadiske.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar