0

Hvis kvalitet (driftsikkerhet, lite feil, lite rust) er det viktigste kriteriet for kjøp av en ny stasjonvogn i kompakt segmentet, ville du anbefalt d

spurt 2011-03-24 10:30:32 +0200

Hvis kvalitet (driftsikkerhet, lite feil, lite rust) er det viktigste kriteriet for kjøp av en ny stasjonvogn i kompakt segmentet, ville du anbefalt den nye Astra, Golf eller Focus? Jeg synes den nye Astraen definitivt ser veldig fin ut og har mye utstyr, men samtidig har den gamle Astraen gjort det utrolig dårlig på DECRAs feilrapporter. Er det grunn til å tro at dette er noe bedre på den nye, og er det egentlig lurt å kjøpe første generasjon av en ny modell?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-24 18:35:06 +0200

Med dagens produksjonsmetoder og kvalitetskontroller er det ingen grunn til å tvile på at en bilmodell holder mål. Ingen produsenter tør å slippe en "halvferdig" bil på markedet.Dette gjelder for alle bilprodusenter. Når det gjelder Opel har de løftet produktene sine betraktelig de 2-3 siste årene. Insignia er både kvalitets- og salgsmessig helt på topp i sitt segment i europa. Jeg er selv eier av en slik i Cosmo-utgave. Etter 1 år og 25000 km fungerer bilen helt perfekt, ingen feil og høyt kvalitetsnivå. Det samme gjelder nok Astra som også har fått en et mye høyere kvalitetsnivå både ut- og innvendig, nærmest premium-nivå. Dette er en modell som burde solgt langt bedre, det er ikke produktet det er noe galt med!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar