0

Har lest testen din av mini countryman mange ganger nå og kjenner at dette er en bil jeg må ha! ikke nå for nå er den for dyr men kanskje om to-tre å

spurt 2011-02-14 14:59:54 +0100

Hei har lest testen din av Mini Countryman mange ganger nå og kjenner at dette er en bil jeg MÅ ha! Ikke nå for nå er den for dyr men kanskje om to-tre år. Det jeg lurer på er om du tror den er stor nok for en familie på fire med to små? Vi har en 2-åring nå og en liten som er på vei og kommer til sommeren. Når det kan bli aktuelt med Minien er vi altså fire. Tenker i såfall å beholde stasjonsvonga BMW 3-serie som vi har nå til da.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-14 15:07:00 +0100

He he, den følelsen kjenner jeg igjen. Har ikke lagt rent få slike planer selv opp gjennom årene og Countryman er absolutt en bil med høy "må ha"-faktor!

Veldig vanskelig å svare deg på om den er stor nok for dere. Dette blir jo veldig individuelt. Jeg kjenner folk som kjører rundt i digre biler og allikevel klager over plassen. Mens andre - som for eksempel min gode venn og kollega Larssen - kan finne på å dra på sommerferie med full oppakning, kone og to barn i en Toyota Urban Cruiser og klare det helt fint.

Med ytre mål på 4,11 m er ikke Countryman akkurat noen storbil, den er for eksempel adskillig mindre enn biler som Mitsubishi ASX og Skoda Yeti. Det må du bare ta med som en del av "pakka". Heldigvis er interiørløsningene ganske fleksible, baksetene kan skyves i lengderetningen og bagasjerommet varierer fra 350-450 liter. Men i praksis - med store barnestoler der bak - vil du nok ha dem i bakerste posisjon vil jeg tro.

Countryman er typisk en sånn bil som ofte vil bli å se med skiboks på taket. Bruker du den også effektivt, bør det duge det aller, aller meste av tiden. Og du får altså en bil hvor smilet fort kommer fram hver gang du er ute og kjører!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar