0

Benny! har lenge gått å siklet litt etter en mini cooper nå! og nå begynner jo prisen på en 2001-2002 modell å bli ganske tålbar for meg, da gjerne e

spurt 2010-03-31 02:52:01 +0100

Heisann Benny! Har lenge gått å siklet litt etter en Mini Cooper nå! Og nå begynner jo prisen på en 2001-2002 modell å bli ganske tålbar for meg, da gjerne etter passerte 100tusen på telleverket.Så jeg lurte bare på om det er noen ting man må passe seg godt for på disse tidlige modellene(med unntak av det tullet med servoen som noen har). Og er registerreimbytte modent på en Mini når de er rundt 100tusen, isåfall bør jeg jo se etter en som har byttet allerede. Og motor, disse ble utelukkende levert med 115hesters bensin de første årgangene ja? Og et siste her, ser du testet den Cooper S`en, og du ser ganske høy ut... vil jeg med mine drøyt 201 centimeter trives inni den? :P Ha en fortsatt fortreffelig dag

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-03-31 14:52:02 +0100

Hei Eirik. Mini er morsomme biler, og jeg tror nok kanskje du får nok plass med dine 201, med et nødskrik.

Men du må faktisk prøvekjøre så du er helt sikker. Uansatt, baksete-plass blir det helt sikkert ikke igjen bak deg. Og bagasjerommet er bare en vits.

Service historikk, register-reim bytte og bremser er ting du bør sjekke litt nøye før du handler. Er du litt i tvil, ta en NAF-test eller få tilstandsrapport fra merkeforhandler FØR du kjøper bil.

115 hk er ikke på langt nær like morsom som Cooper S, men det er forsatt en morsom bil! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger