0

Hvordan er navigasjonssystemet til mini navi i forhold til tomtom og garmin, med tanke på oppdatering av programvare, brkergrensesnitt, etc?

spurt 2010-01-13 22:01:42 +0100

hvordan er navigasjonssystemet til mini navi i forhold til tomtom og garmin, med tanke på oppdatering av programvare, brkergrensesnitt, etc?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-20 17:01:42 +0100

En bærbar enhet vil alltid være enklere å bruke og oppdatere enn en innebygget enhet. Mini (BMW) sin er ikke annerledes. Folk betaler titusenvis av kroner for å ha skjerm i dashbordet, men en Garmin til et par lapper gjør jobben mye bedre. Hvis du spør om det er verdt det så NEI, det er det ikke. Hvor ofte har du egentlig bruk for den uansett?

Når det er sagt så er Mini sitt Visual Boost / navi system et enkelt og greit system å bruke. Men når det gjelder oppdateringer er det nok samme regla. Man kan ikke akkurat ta den med inn og plugge den i PC\'en...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-05-01 23:02:05 +0100

Har selv en mini med connect pakken - som totalt sett er ganske gunstig fordi den dekker bluetooth, telefon, navigasjon,musikk m.m. Navi delen er forholdsvis enkel (dekker 2D og 3D) , søk på adresser, stemme på engelsk. Kartene i 3D er ikke spesielt detaljerte og f.eks Tom-Tom er nok bedre. Likevel ville jeg nok heller valgt mini connect pakken fordi denne dekker flere bruksområder på en enkel måte og er integrert i bilens instrumenter. Jeg mener å huske at prisen for hele denne ligger på Ca 8-9000 kr.

BRG BT

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger