0

Benny! har en deluxe viano 3.2 (bensin) 2004 som jeg fortvilet prøver å få if til å oppgi en forsikringsverdi på men får bare svada tilbake om at hvi

spurt 2014-02-21 12:06:18 +0100

Hallo Benny! Har en DELUXE Viano 3.2 (bensin) 2004 som jeg FORTVILET prøver å få IF til å oppgi en forsikringsverdi på men får bare svada tilbake om at hvis noe skulle skje tar de kontakt m 3 forhandlere for å få en markedspris, men jeg kan tenke meg å vite dette NÅ, og ikke få no kalddusj HVIS noe skulle skje, eks vis koster Command radioen 75" hos BOS(...) og hvis IF mener at bilen er verdt 70 (eks vis) kan jeg risikere at bilen kondemneres hvis radioen skulle bli stjålet! Har ikke sett noen 3.2 bensin til salgs bortsett fra en nå på finn, 2006 mod, m utropspris 275", denne har langt mindre utstyr enn min. Denne sak er av prinsipiell betydning for flere enn meg mvh trofast broom leser.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-21 15:57:36 +0100

IF kommer da ikke og henter bilen din, hvis radioen din blir stjålet?? De skaffer deg en lik radio og ber deg møte opp for å få den montert hos et verksted, etter at du har betalt en eventuell egenandel.

If har jo uansett forklart deg hvordan de beregner markedspris DEN DAGEN NOE SKJER, så da kan du jo gjøre dette samme selv nå? Ring tre forhandlere og be dem estimere en markedspris på nettopp din bil, legg sammen de tre svarene og del på tre, så har du en viss gjennomsnittlig markedspris. Men den gjelder jo kun idag og IKKE om ett eller fem år, så jeg forstår ikke helt ditt problem her.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar