0

Benny! :-)har i den senere tid lurt på å investere i varebil. startet med å se på transporter og vito. så sjekket jeg opp vivaro søsknene og hiace, m

spurt 2012-08-02 00:45:36 +0200

Heisann Benny! :-) Har i den senere tid lurt på å investere i varebil. Startet med å se på Transporter og Vito. Så sjekket jeg opp Vivaro søsknene og Hiace, men havner liksom tilbake på Transporter og Vito. Har litt lyst på kassebil med tanke på at de er så praktiske. Men så er spørsmålet egentlig hvilken av disse 2 du vil anbefale? Nå tenker jeg egenlig på begge 2 av den nyere typen, men før facelift. Så da er jeg vel egentlig på årsmodeller rundt 06-07 eller noe sånnt. Må si jeg synes Vito er mer lekker enn Transporter, men har hørt litt ymse greier om kvaliteten på Vito. Har lyst på firehjulstrekk og automat, men er lite automat på markedet når det kommer til Transporter? De aktuelle bilene er Vito 115 CDi eller Transporter 2,5 TDI. Håper du har noen gode råd :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-02 11:21:08 +0200

Vito er nok mye bob-bob, selv i nyere versjoner. Kom ikke bra ut av testene til Dekra i Tyskland, mener den havnet sist (dårligst av testede biler). Har også hørt endel om dyre service'r på Transporter, i teori og praksis. Vivaro-søsknene har det vært litt småtull med, men de fungerer greit. Se også på Hyundai H1, den skal være blant de bedre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar