0

Vi har en 9 seter vito. vi var ute på tur en dag, startet som vanlig, kjørte, stoppet for å raste. når vi så forsøkte å starte igjen, ville ikke gløde

spurt 2010-09-29 13:04:04 +0200

Vi har en 9 seter vito. Vi var ute på tur en dag, startet som vanlig, kjørte, stoppet for å raste. Når vi så forsøkte å starte igjen, ville ikke glødelampa slukke, og motoren hadde ingen drakraft, ville så vidt trille framover. Bilen starter derimot som normalt etter å ha stått minimum 5-6 timer. Et hint har vært å skifte diselfilter, da dette kan være tett og forårsake gløding etter at motoren har blitt varm, som igjen resulterer i at bilen ikke starter som normalt. Hvor sitter diselfilteret på disse bilene, og er det noe man må huske på om man bytter det selv? Finnes det bilder av prosessen?

Hilde

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-29 13:43:19 +0200

Hei Hilde! Tviler på at dette er dieselfilteret, det ville nok vært tett også etter at bilen har stått noen timer. Men er det lenge siden det ble byttet så anbefaler jeg å gjøre det nå før vinteren!

Normalt på Mercedes så sitter det på "førersiden" av mootoren - pass bare på å få det tett - det er ikke vanskelig å gjøre det selv. Men er du usikker så bruk et verksted - de gjør det fort.

Jeg har mer tro på at det er noe elektrisk fedil med din bil, noe med gølderele, elektronisk styrine el. lign. så du bør nok ta en tur innom verkstedet uansett.

Håper det ordner seg uten for mye "klabb og babb"!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar