Merkelig problem:har en a3 tfsi 1.4 2009, gått 41000km, fulgt alle servicer og i ellers veldig god stand.er bare et problem, den sliter med å starte

spurt 2014-03-13 16:47:21 +0100

Merkelig problem: Har en A3 tfsi 1.4 2009, gått 41000km, fulgt alle servicer og i ellers veldig god stand. Er bare et problem, den sliter med å starte på første forsøk etter at den har stått i solsteika noen timer. (dette slår ikke feil, har skjedd på samme premiss titalls av ganger) Tar kanskje 2-3 vridninger før den klarer å hoste/harke seg igang. Går ellers som vanlig når den først er i gang. Oppstart på ny rett etter er ingen problem.

Hvis det har noe å si: Den oser veldig både når den er kald og varm. Hvit eksos.

Har hatt den på verksted fire ganger uten at de har lokalisert problemet. Dukker ikke opp noe på diagnosen. De har byttet en kontakt i forbindelse med tenningen, prøvd rensemiddel på tanken og byttet batteri.

Til info, mitt kjøremønster består for det meste av småkjøring. Bor 10 minutter unna arbeidsplass. Vet jeg burde ta sykkelen istedet på en sånn kort tur, men snø og kulde, det blir fort at man slenger seg i bilen.

På forhånd takk mvh Adam

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett