0

Og hå benny. det har seg slik at det er et lite dilemma som utspiller seg på et gutterom i brumunddal om dagen. jeg skal som 20 åring snart gå til an

spurt 2013-06-25 22:14:48 +0100

Hei og hå Benny.

Det har seg slik at det er et lite dilemma som utspiller seg på et gutterom i Brumunddal om dagen. Jeg skal som 20 åring snart gå til anskaffelse av egen bil for første gang i mitt liv og har et lite "luksusproblem". Jeg har alltid hatt sansen for litt staselige tyskere, særlig Mercedes C og E, BMW 5 serie likeså, men aldri Audi. For noen kvelder siden dukket det opp en bil på finn.no som jeg aldri har tenkt særlig på men som jeg falt litt for. Mercury Grand Marquis. http://www.finn.no/finn/car/used/obje... Jeg har gjort noen bekjentskaper med et par slike tidligere etter at min tidligere US Marshall grandonkel i Sør-Dakota har hatt flere slike. Denne går ikke bare på bensin, men også gass og skulle derfor være overkommelig å mate. Seks seter, sofa, bakhjulstrekk som ledsages av antispinn er heller ikke å forakte. Deler tror jeg skal være overkommelig (mesteparten stemmer overens med Ford Crown Victoria skulle jeg mene).

Kort oppsummert: Hva ville være det beste kjøpet for en 20 årig student med budsjett på ca 120'000 å legge i bil, med service-historikk, som ikke bør koste skjorta å eie i forsikringer, drivstoff og verksted. Mercedes C/E? BMW 5? Mercury?

På forhånd; takk for svar. I etterkant takk; for en er verdens beste bilsider! Hilsen John-Anders

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-12-12 13:59:18 +0100

Du er ihvertfall original i bilvalget går du for Mercury. Har ingen erfaring men deletilgang er viktig. Prutnings faktoren bør være skyhøy da jeg innbiller meg at det er en av de minst attraktive bilene på finn.no for tida. Når det gjelder MB så se opp for rust, dårlig automat kasse og generelt slett vedlikehold. Det samme med BMW, velholdt og strøken er langt å foretrekke fremfor et litt slitent eksemplar. Å gå for en litt motorsvak versjon kan være lurt da de kan være litt tungsolgt. Prut så du blir flau, 20% avslag er lov og er det forhandler i bildet må det være minst 1 år brukt garanti. Tro meg, bruk tid på akkurat det med garanti, du får det til slutt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger