0

Jeg har kjøpt en motor fra tyskland etter at jeg var uheldig og få motorhavari på min mercedes c 180 kompressor. jeg kjøpte en moto med samme motor k

spurt 2012-03-23 22:06:46 +0100

Hei, Jeg har kjøpt en motor fra Tyskland etter at jeg var uheldig og få motorhavari på min Mercedes c 180 Kompressor. Jeg kjøpte en moto med samme motor kode og alt fungerte fint og bilen går som ny. Veldig bra sug i motor og så og si stillegående. Det ble opplyst fra selger at motoren hadde gått ca 49 000 kilometer. Motoren høres og ser som sagt veldig fin ut og har ikke noe problemer.

Mitt spørsmål er som følger:

Hvordan kan jeg finne ut/få stilt tilbake motoren til den kilometerstanden som motoren har gått?

Hvordan kan jeg finne ut eksakt kilometerstand? ( er det en hjerne på selve motoren som man kan finne ut av dette?) Kan man da eventuelt stille kilometerstanden til det som blir bekreftet på motorens kjørelenge? (bekreftelse fra typ Bertil o steen eller andre verksteder. der man tar kontroll)

Setter pris på svar.

MVH

DS

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-24 04:42:15 +0100

På en bil er det ikke motoren som bestemmer km.stand, så det vil ikke være riktig å stille den tilbake til det motoren har gått. Resten av bilen vil fortsatt ha tellerens kjørelengde.

Ta kontakt med en MB-forhandler og hør om det er mulig å lese av km-stand på datahjerne/styring, dersom du fikk det med den nye motoren. Fikk du ikke med den, er det unulig å avlese.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger