0

Vurderer mercedes som eit alternativ når eg skal kjøpe ny bil til sommaren. har heilt klart best lyst på c 250 cdi, men trur denne bare blir levert m

spurt 2011-03-19 18:33:51 +0100

Hei. Vurderer Mercedes som eit alternativ når eg skal kjøpe ny bil til sommaren. Har heilt klart best lyst på c 250 CDI, men trur denne bare blir levert med 4Matic i Norge. Stemmer det, eller får ein kjøpe "svenske modellar" (utan 4Matic) i Norge? Kva er i så fall prisen på slik ein "svensk" modell? Veit bl.a at BMW sel slike modellar. Eit meir fornuftig alternativ økonomisk, er c 220 CDI. Vil du anbefale denne framfor BMW 320d, eller er BMW best?

Mvh Eivind

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-28 16:12:50 +0100

Dette er verken et vitenskapelig, eller et godt dokumentert begrunnet svar, men et svar som bygger på egne erfaringer. Du kan få C 250 som bensinmodell, men det må du ikke kjøpe. Store bensinmotorer får du ingen ting igjen for når du skal handle bil neste gang. Når det gjelder Mercedes, kontra BMW, må du ikke være i tvil. Når du kjører en Mercedes, er det som om du sitter på en luftpute uten å ha kontakt med underlaget. Bilen liksom bare svever avgårde. Den har ikke kontakt med veien i det hele tatt. Med BMW får du ufattelig god kontakt med veien, og styringen er kontant og fin. Dette er ikke alltid tilfelle med Mercedes. NB! Kjøper du BMW, må du kanskje regne med det dukker opp litt problem med det elektriske etter hvert som bilen blir eldre. Jeg har hørt om noen tilfeller av dette. Uansett, lykke til med bilkjøpet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar