0

Jeg har fått et problem med min c180 95mod. det kommer en sinnsyk skrape / skrike - lyd fra forstillinga når jeg kjører og svinger. det kommer fra ve

spurt 2011-03-02 10:21:44 +0100

Hei Benny. Jeg har fått et problem med min c180 95mod. Det kommer en sinnsyk skrape / skrike - lyd fra forstillinga når jeg kjører og svinger. Det kommer fra venstre side og det er der når jeg bare gynger bilen også. Lyden minner litt om når man kutter glass. Jeg lever på 1600kr i måneden siden jeg fortsatt går på skolen, bilen har stått siden før nyttår og jeg prøver mitt beste å spare opp til årsavgift og annet drit som kommer.. Har du noen svar på hvordan jeg kan få fikset dette billig? Takker på forhånd!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-03-02 19:10:04 +0100

Hei, på denne bilen kan dette være bærekule, yttre endeledd, stabilisatorstagsforinger som er de mest sannsynlge synderne, neppe en dyr affære om du greier å bytte litt deler selv, da det er lett å gjøre, og delene kan man kjøpe hos. f.eks. Autotrio eller stjerneservice som OEM-deler. Kan være du bør ha en kontroll/justering av spissing etterpå.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar