0

Tenkte jeg skulle sende deg ett spørsmål før jeg dro på jobben i dag. jeg er i dag på utkikk etter en ny bil, og jeg har veldig sansen for en mercede

spurt 2011-02-07 08:20:39 +0100

Hei Benny. Tenkte jeg skulle sende deg ett spørsmål før jeg dro på jobben i dag. Jeg er i dag på utkikk etter en ny bil, og jeg har veldig sansen for en Mercedes-Benz C-klasse av den nye typen. (W204) Siden du ikke har skrevet så mye om den i bruktbilguiden tenkte jeg at jeg skulle spørre deg her.

Hva syns du om de bilene? Personlig syns jeg designet er helt nydelig, og jeg ser i utgangspunket etter enten en 220 cdi eller en c200 kompressor. (drivstofftype er ikke SÅ viktig for meg) Jeg er ogsåute etter avantgarde-utgavene.

Det jeg mest lurer på er om hva de mest kjente feil og mangler er ved denne bilen? Kan jeg få en velutstyrt avantgarde-utgave med skinninteriør til rundt 350 000? Er dette en bil du perosnlig har sansen for?

Håper på svar da jeg har prøvd en stund nå å fått svar fra deg. :)

Hilsen Ola.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-01 19:31:01 +0100

C klasse er en kurrant bil , men den vil aldri forbli en E klasse! Så noen liker lillebror og andre liker bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar