0

Har sendt sp.mål tidligere,men uten svar fra deg.har en mb 200 kompr. 2000 mod. lurer på om det ennå er rustgaranti på denne, da jeg oppdaget rust ne

spurt 2010-04-14 13:11:54 +0100

Hei Benny. Har sendt sp.mål tidligere,men uten svar fra deg.Har en MB 200 kompr. 2000 mod. Lurer på om det ennå er rustgaranti på denne, da jeg oppdaget rust nede ved dørene ??Hører noen klikkelyder på høyre side ved ujevn vei, og finner ikke hvor det kommer fra. Skiftet støtdemp. for 2 år siden, kan det være noen noen foringer,lager her som er utslitt ?? eller er der noen bærekuler som lager disse lydene ?? Merker ikke noe ved kjøring, flott og lett på rattet. Håper du har noen forslag.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-14 14:28:20 +0100

Hallo Terje. Når det gjeldedr rust-garantien på bilen din må du nesten høre med forhandeler eller importør. Dette dekket de jo tidligere, men jeg vet at de nå er litt kjipere på akkurat dette, desverre. Men som sagt spør!

Forstillingen er et svakt punkt på disse bilene. Den vanligste feilen er slakke i bærekuler og endeledd. Og jeg tipper ulyden kommer derfra.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar