0

Benny.. jeg har ett stort problem etter jeg skifta motor i en mercedes 190e. jeg satte i en 230.den vil ikke starte viss jeg ikke vrir på fordeleren

spurt 2011-05-20 12:15:36 +0100

hei benny.. jeg har ett stort problem etter jeg skifta motor i en mercedes 190e. jeg satte i en 230. den vil ikke starte viss jeg ikke vrir på fordeleren mens noen kjinner. når eg slår dn av og skal starte ijen får dn bare tilbakeslag ? jeg har prøvd det meste :S så kan du hjelpe meg? :D

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-05-20 13:13:54 +0100

Heisann. Dette skal være samme motorfamile som heter 102 - og de skal passe omhverandre.

Det er mange år siden jeg skrudde Mercedes daglig og jeg husker ikke helt i detalj hvordan dette er nå.

Men det er tydelig at du her har noe feil med timingen av fordeleren, eller rett og slett feil tenningsrekkefølge. Sjekk: den skal være 1-3-4-2.

Når du er HELT sikker på at dette er riktig og om bilen forsatt ikke går, må turne motoren slik at syl. nr. 1. (den fremste) står på "tenning" - dvs med begge ventiler helt lukket og "knastene på kammakselen på skrptt oppover henholdsvis til H. og V.

Da skal også nedre reimhjulet på motoren stå på tenninfgsmereket. (Sjekk dette nøye...)

Ta av fordelerlokket. Tuppen på rotoren skal da "peke" på et lite merke i godset på fordelerhuset.

Når fordeleren / motoren ståår i denne stillingen skal også rotoren "treffe" kontakten i fordelerlokket til pluggledning nr. 1.

Dårlig rotor og fodelerlokk, samt morkne pluggkabler og dårlig kontakt i plugghetter er ganske vanlig på disse motorene så sjekk også dette nøye.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-05-20 13:51:27 +0100

hei. jeg har allerede sjekket alt dette ^^ prøvd alt fra A-Å alle jeg kjenner har ikke en viss anelse om hva det kan være. vi har prøvd \"alt\". har jeg jerne noe som er umulig å finne utav?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger