0

Vår mb 2006 mod fikk trøbbel med å lukke/låse bakluka. på mercedes veksted ble det påvist vannlekasje i luka, og alle komponenter i luka ble bytta og

spurt 2010-11-01 00:13:40 +0100

Hei Benny! Vår mb 2006 mod fikk trøbbel med å lukke/låse bakluka. På mercedes veksted ble det påvist vannlekasje i luka, og alle komponenter i luka ble bytta og lekasjen tetta. prislapp 17000,- Dette skjedde i mars/april i år. Nå i oktober fant min kone ved en tilfeldighet ut at bakluka ikke er låst selv om dørene er låst. Inn på veksted igjen som nå sier at feilen ikke er i luka men foran i bilen et sted, så de må feilsøke leeenge for å finne feilen. Da blir mitt spørsmål, hvem skal betale nå da tro? Vi har jo selvsakt en mistanke til at luka ikke har gått i lås i det heletatt etter reprasjon. Det er jo først nå vi er blitt så paranoide at vi sjekker alle dører,bakluke,kaffetrakter og naboen flere ganger om dagen. Takker for svar Benny Med hilsen to ny paranoide.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-01 14:00:06 +0100

Heisann dere to! Spørsmålet her er: Er dette samme feiln som i vår - eller har det kommet en ny feil?

Det er en diskusjon dere MÅ ta med forhandleren. Og det er vel grunn til å anta at de vil påstå det siste.

Og det kan nok godt være reelt. Man må jo anta at de sjekket sin egen jobb litt nøye forrige gang.

Feil på sentr. lås er en ganske vanlig feil på Mercedes

Så jeg er nok redd for at du blir sittende med regningen denne gangen også. Men håper uansett at forhandleren er litt snille med dere denne gangen.

Lykke til med fin bil - tross alt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger