0

Vurderer kjøp av mb 220 e diesel 2004 stv , har hørt rykter om dyseproblemer og noe vrang holdning fra mb i forhold til rustgaranti, og at en blir go

spurt 2009-10-14 00:56:04 +0100

Hei Benny. Vurderer kjøp av MB 220 E diesel 2004 stv , har hørt rykter om dyseproblemer og noe vrang holdning fra mb i forhold til rustgaranti, og at en blir godt kjent med alle gule varselamper i dashbordet. Vet du noe om dette? Etterlyser også noen typiske delepriser på f.eks slitedeler og typiske ting som går på en bruktbil, har selv litt blanda erfaring fra forskjellige forhandlere f. eks Honda som skulle ha kr 12000 for en dynamo og 4500 + mva for en foring i bakstillinga på en civic, og da jeg kjøpte nesten en identisk foring til en BMW for litt over hundrelappen ble jeg grinete.... Bare en ide til dere. Ellers takker jeg for en flott side.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-14 14:43:20 +0100

Hei Bjørn. Må nok dessverre innrømme at ryktene du har hørt stemmer ganske godt?

Synd for dette er i utgangspunktet veldig fine biler, med høy komfort osv? Mercedes er vel heller ikke bilen å velge om man skal ha billige deler, men en del slitedeler som forstilling, bremser, hjuloppheng osv. finnes som ?pirat-deler? på de modellene som har fått noen år på nakken?

Dette vil IKKE si at jeg fraråder deg kjøp- for det gjør jeg absolutt ikke. MEN: Dette er en bil som bør sjekkes NØYE før kjøp. Finner du en pen og god bil så tror jeg du kan kjøre staselig i mange år uten at kostnadene løper helt løpsk. Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger