0

Jeg leste saken deres om bmw x5 og hva man må gi for en bra eksemplar der. nå har jeg et spørsmål angående en bil jeg har veldig lyst på nemlig merc

spurt 2011-02-28 12:06:57 +0200

Hei jeg leste saken deres om BMW X5 og hva man må gi for en bra eksemplar der. Nå har jeg et spørsmål angående en bil jeg har veldig lyst på nemlig Mercedes ML. Det jeg lurer på er om det er mulig å få et bra eksemplar og en bil du kan anbefale for 200 000 kroner? Er det noe spesielt jeg bør være obs på her? Håper du har mulighet til å svare.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-28 12:31:40 +0200

Heisann! ML- er jo en staslig SUV det som mange ønsker seg. Hadde jeg vært deg så hadde jeg helt klart styrt unna de første årgangene. Kvaliteten på disse kan man vel trygt beskrive som litt blandet – og det kan fort bli et dyrt bilhold. ML-ene ble heldigvis bedre utover i livssyklusen. Bilene hadde en facelift i 2001 tror jeg det var – og jeg vil sterkt anbefale en bil etter det. Bilene ser ganske freshe ut i rett farge og med riktig utstyr. Mørke blå ML- 230-motor, manuelt gir og med sorte plastfangere synes jeg blir litt stusslig. Og biler som er stylet blir fort litt ”Harry” i mine øyne. Jeg tror at 270 CDI-motoren på 163 hk er et kurant valg i en slik bil. Du bør klare å få i land en slik bil til ca 200 000,- kroner. Service historikk er viktig på disse bilene, da de er kostbare å vedlikeholde og å reparere. Det du bør sjekk før du kjøper en eldre ML er: Bremser, endeledd, bærekuler i forstillingen er ganske vanlige feil. Dette resulterer ofte i skjev dekkslitasje – og dekk til disse er ganske dyre. Så det er vel verdt å kaste et blikk på disse også. Det er heller ikke uvanlig at turboen ”tar kvelden”. Det elektriske anlegget kan også være litt lunefullt, så sjekk at alle elektriske funksjoner virker som de skal. Som sagt, dette er biler som bør sjekkes nøye. Ta gjerne en NAF-test eller få en tilstandsrapport fra merkeforhandler før du handler. Aller helst skulle jeg anbefalt deg den modellen som kom i 2005, den er mye bedre – og mye dyrere. Lykke til med bilkjøpet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar